Munkáink

Vállalkozásunk 2006-ban kezdett elemes betonkerítések gyártásával foglalkozni. Az azóta eltelt rövid idő alatt számtalan elégedett ügyfelet, megannyi sikeres munkát tudhatunk magunk mögött. Szakmai téren maximálisan felkészült korrekt és rugalmas csapatunk van mind a gyártás, mind a beépítés területén. Akár személyes felmérés, akár a pontos méretek megadásával személyre szabott, egyedi árajánlatot készítünk, a személyes igények és speciális szempontok figyelembe vételével.

Tehát a kerítést:
- Legyártjuk,
- kiszállítjuk,
- és beépítjük, amennyiben ügyfelünk igényli valamennyi szolgáltatást.

Valamennyi, az ajánlatban szereplő munkára, garanciát vállalunk. Folyamatosan bővülő egyedi mintaválasztékunkkal, próbáljuk az érdeklődők figyelmét felkelteni és a megrendelők igényeit kielégíteni.

A szürke alapszín mellett van lehetőség anyagában színezve kérni a kerítést. A leggyakrabban kért színek: capuccino, barna, sárga, antracit Ez kb. 20%-ban drágítja meg a kerítés anyagárát.

Az általunk gyártott oszlopok méretei:

  • 150cm magas kerítéshez 15x13x217cm (220cm)
  • 200cm magas kerítéshez 15x13x277cm (280cm)
  • 250cm magas kerítéshez 13x12x345cm (345cm)

Az általunk gyártott panelek méretei:

  • Egyenes 50x200x4cm
  • Íves 50x200 magassága eltérő

Telepítési útmutató

A cégünk által gyártott elemes betonkerítést gyorsan, szakszerűen telepítjük, de ha valaki házilag szeretné beépíteni, készítettünk hozzá egy egyszerű leírást.

Telepítés menete:

  1. Az első lépés: jelölje ki az oszlopok helyét úgy, hogy az oszlopok tengelytávolsága egymástól 209 cm - re helyezkedjenek el.
  2. Az oszlopok számára készítsen 40 x 40 x 80 cm mély gödröt úgy, hogy a gödrök középvonalai egybeessenek az előzőleg kijelölt pontokkal. Fúrás esetén javasolt a 30-35cm-es átmérő.
  3. Állítsa be az első oszlopot, majd betonozza be, földnedves betont használjon, közben tömörítse. Kizsinórozzuk a nyomvonalat, átvisszük a magasságot vízmértékkel. Vágjunk távtartót és helyezzük az oszlop nútjába, ami 201,5cm hosszú legyen, hogy a panelek behelyezésénél elegendő hézag legyen. Így haladjunk sorba.
  4. A paneleket függőlegesen emeljük és mozgatjuk. A panel behelyezése után mintafelé megékeljük, majd kihúzzuk a hézagokat csemperagasztóval, vagy habarccsal.

A panelek alá lehet önteni lábazatot, amivel megemelhető a magasság anélkül, hogy a panel alatt hézag lenne.
Az alsó panelből a földbe is süllyeszthetünk, megakadályozva a kistestű állatok ki-bekaparását.
Egyenetlen terepviszonyok esetén szinteltolást alkalmazunk.

Ha elakadt, vagy kérdése lenne hívjon, segítünk!


ApácarácsosRakott kőDeszka


Új kis deszka mintás panelÚj deszka mintaHa lejtős a terület (Balatonfűzfő)

Mozaik


Mozaik minta szürke színbenMozaik minta gyári kép

Mediterrán


Cappuccino mediterránAntracit téglaminta

Törtkő


Szürke + antracit vegyes telepítésSzürke + antracit vegyes telepítésFestett barnaCappuccino hosszú kalappalÚj, sűrű tört kő mintaÚj, sűrű tört kő minta íves megoldással